Járműbérlés egyszerűen

Mi kerül egy francia kisautón 40 millió forintba?

Nos, elég rápillantani

A Renault közutakra szelídített B-csoportos raliautója elképesztően ritka, főleg jó állapotban. Ez indokolja az esetünkben igen komoly eladási árat.

Az egy kis szerencsével hamarosan Lego változatban is elérhető Peugeot 205 T16 Evolution mellett egy másik apró francia méregzsák is képviseltette magát a 80-as évek közepén megrendezett ralifutamokon. Ez pedig nem volt más, mint a B-csoportos Renault R5 Maxi Turbo, melyből a homologizációs előírások miatt 200 darab utcai példányt is le kellett gyártani. Ezek egyike a mellékelt fotókon is látható, nemrégiben árverésen gazdát cserélt példány.

Az említett 200-as mennyiségből 1985-ben egész pontosan százhuszadikként legyártott autóért nem kevesebb mint 135 ezer dollárt, vagyis mintegy 40 millió forintot fizetett az új gazdája. A magas vételárban nemcsak a ritkaság, hanem a rendkívül megkímélt állapot és a mindössze 45 ezer kilométeres futásteljesítmény is komoly szerepet játszott.

Brelj te is oldtímer autót oldalunkon amennyiben kipróbálnád a veterán autózás élményét.

Oldalunkon megtalálható 1967 Ford Mustangtól egészen a Cadilacig minden veterán autó.

De ha nem találtál magadhoz illő járművet szólj és mi beszerezzük számodra.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2017.05.30. / Forrás: hvg.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép