Járműbérlés egyszerűen

Gombabőrös luxusautókkal kedveskedik a Bentley a vegánoknak

A legdrágább szuperautók vásárlói között is egyre több a vegán, akik sokszor berzenkedve ülnek be a teljesen bőrbelsejű járgányokba.

A Bentley vásárlói jelenleg mintegy 20-féle különböző bőrből választhatnak, amikor összeállítják következő luxusautóikat. Sokaknak azonban ez a kínálat sem elég, még pedig azért, mert vegán életet élnek, és ahogy étkezésük, úgy hétköznapi életvitelük során is lehetőleg mindig távol tartanák magukat minden állati eredetű terméktől.
Bentleyt pedig ugyebár mégsem rendelhetünk műanyag műszerfallal és szövet üléshuzattal, de szerencsére hamarosan erre az égető problémára is lesz megoldás. Stefan Sielaff, a luxusmárka designrészlegének vezetője szerint hamarosan a vegán vásárlók igényeinek is maximálisan meg fog tudni felelni a Bentley.
Elmondta, hogy ennek az elsősorban kaliforniai vevőrétegnek sem kell majd beérnie az eddigieknél gyengébb minőségű anyagokkal, ugyanis a közeljövő Bentley-jeiben a megszokott bőröket kívánság szerint gombabőrrel, proteinbőrrel és medúzabőrrel fogják helyettesíteni. Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy a vegánoknak szánt Bentley-k esetlegesen mennyivel kerülnek majd többe normál társaiknál.
Próbálatd már? Amennyiben szeretnél Bentley Bérelni látogass el oldalunkra és bérelj Hozzád illő márkát.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2017.05.12. / Forrás: hvg.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép