Járműbérlés egyszerűen

Szupergyors rendőrautó készült a Nissan GT-R-ből

Íme egy GT-R, melyet nem feltétlenül látnánk szívesen a visszapillantó tükrünkben.

A Nissan nem éppen tegnap, hanem még 2007-ben dobta piacra az aktuális GT-R sportkocsit, melynek ráncait azonban időről időre sikeresen felvarrja a japán gyártó. A legfrissebb 2017-es modellt nemrégiben mi is alaposan leteszteltük, és a megtett kilométerek után szinte csak keresgéltük a szavakat. Most is hasonló helyzetben vagyunk, amikor bemutatkozott az autó vadonatúj rendőrségi változata.

A többek közt szirénát, rendőrségi villogókat és hatalmas szárnyat kapott és mindössze egyetlen példányban készült speciális Nissan GT-R 570 lóerős teljesítménnyel és 637 Nm-es nyomatékkal rendelkezik. Állóhelyzetből akár 2,7 másodperc alatt is fel lehet gyorsulni vele 100 km/h-ra, a gyorsulás pedig csak 315 km/h-s tempónál ér véget.

Megjegyzendő, hogy Japánban korábban már az R34-es sorozatú korábbi GT-R-ből is készült egy rendőrautó, no és persze a dubai rendőrség garázsából sem hiányozhat egy R35-ös modell.

Bérelj Nissan GtR sportautót és éld át a vezetés élményét. Látogass el a renteasy.hu oldalra és válassz több ezer bérjárműből.


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2017.04.06. / Forrás: hvg.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép