Járműbérlés egyszerűen

Hétszemélyes kompakt SUV a Volkswagentől

Szeptemberben érkezik.

A Volkswagen Tiguan a legnépszerűbb német SUV a piacon, évente félmillió darab fogy belőle. Tavaly jelent meg a modell második generációja, most pedig elkészült a nyújtott tengelytávú Allspace kivitel, amely akár hét személyt is befogadhat. Szeptemberben érkezik.

Az új Volkswagen SUV a termékpalettán a Tiguan és a Touareg közé illeszkedik be; azoknak szól, akik 5+2 üléses szabadidőautót keresnek, de a Touareget túl nagynak és drágának találják.

A Tiguan Allspace a Škoda Kodiaqhoz hasonlóan a kompakt SUV kategória határait feszegeti: 4,7 méter hosszú, tengelytávja pedig csaknem 2,8 méteres. A normál Tiguannál 215 mm-rel hosszabb (4701 mm), tengelytávja pedig 109 mm-rel bővebb (2790 mm). A karosszéria hátsó túlnyúlása is nagyobb, mégpedig 106 mm-rel.

Az Allspace öt és hétüléses kivitelben is megvásárolható lesz; ha heten ülnek az autóban, még mindig marad 230 liternyi hely a táskáknak és kisebb holmiknak. A két hátsó szék használaton kívül a padlóba hajtogatható, így 700 literes poggyásztér alakítható ki. A második sori üléseket is lehajtva 1775 literes raktér alakítható

180 lóerős teljesítménytől felfelé széria az összkerékhajtás és a DSG duplakuplungos váltómű, a 150 lovas TDI-hez opcióként rendelhető 4MOTION hajtás. Az összkerekes verziók menetmód-választó rendszerrel is kiegészíthetők, két közúti és két offroad programmal a menüben.

A Volkswagen Tiguan Allspace 30 ezer eurótól lesz kapható Németországban. Már májustól rendelhető, és szeptemberben kezdődik a forgalmazása.

Próbáld ki te is a Volkswagen tiguant. Bérelj a renteasy.hu oldalon keresztűl, és nem fogsz csalódni.


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2017.03.16. / Forrás: autoblog.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép