Járműbérlés egyszerűen

Elkészült az új csúcs-Ferrari

Az autó 2,9 másodperc alatt éri el a százas tempót.

A 812 Superfast egyébként egészen új autónak tűnik, még ha műszakilag rokonságban is áll az F12-essel. A formaterv egész más – bár az elődhöz hasonlóan néhol túl soknak tűnik az élek és ívek komplikált kavalkádja – és minden részletén fejlesztettek. A motor például 6,5 literesre nőtt – azaz 200 köbcentivel nagyobb – a 800 lóerő pedig 60 lóerő többletet jelent az F12 Berlinettához, és 20-at a legutolsó elvolúcióhoz, a TdF-hez képest. A motor karaktere viszont még a legszebb Ferrari-hagyományokat idézi: a csúcsteljesítmény kinyeréséhez 8500-ig kell forgatni, de a 718 Nm-es csúcsnyomaték is csak 7000-nél jelentkezik. A Superfast, vagyis szupergyors elnevezés nem indokolatlan: az autó 2,9 másodperc alatt éri el a százas tempót – a Teslával ellentétben naponta akárhányszor, akár egymás után – a végsebessége pedig 340 km/h.

A típus egy csomó olyan részletmegoldást is tartalmaz, amelyeket korábban már modellekben már bevetettek. Ilyen az F12 TdF-től örökölt hátsókerék-kormányzás, amelyet a Ferrari Virtual Short Wheelbase-nek hív, és amely szűk kanyarokban segít szűkebb íven tartani az autót. Szintén nem új a Side Slip Control nevű funkció, amely szintén bemutatkozott már korábbi Ferrarikban, és arról gondoskodik, hogy az autó megcsúszáskor se váljon irányíthatatlanná.

Bérelj a Renteasy.hu oldalon keresztűl Ferrari F430 Spidert, vagy akár Ferrari Californiát, és nem fogsz csalódni.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2017.02.16. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!
© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép