Járműbérlés egyszerűen

Itt a kombi Opel Insignia

A szedán sem néz ki rosszul, de a a képek alapján az az érzésünk, ezt rajzolták meg először.

Európában a kombi szinte fontosabb a nagykocsik piacán, mint a négy- és ötajtós modellek, nem csoda, hogy az Opel nem húzta sokáig az Insignia Grand Sport bemutatását. A szedán még meg sem érkezett, de már itt a nagyobb csomagterű változat. Igaz, a csomagtér papíron nem tűnik kivételesnek: egy 4,98 méteres kombi esetében az 520 liter mondhatni visszafogott érték, de valószínűleg ez az ára a hosszú tengelytávnak és a karcsú formának. Kombit egyébként is inkább a bővítés lehetősége miatt választják, és a lehajtott hátsó ülésekkel adódó 1638 literes raktér a 2:1:2 arányban dönthető támlákkal jó használhatóságot ígér.

Műszaki értelemben valószínűleg nincs nagy eltérés a szedánhoz képest. A motorválasztékról ezúttal is hallgat az Opel, csak annyit tudunk biztosan, hogy az ausztrál Holden változat V6-os csúcsmotorja 308 lóerős lesz, és összkerék-hatjással, valamint kilencfokozatú automata váltóval érkezik. A típus egyébként elég sok helyen lesz még kapható Európán kívül, Kínában és Észak-Amerikában Buick Regal néven forgalmazzák majd.

Próbáld ki és bérelj oldalunkon keresztűl opel Insignia középkategóriás autót.

Mielött megvennéd próbáld ki!

Látogass el a Renteasy.hu oldalra és válogass több ezer bérjárműből.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2017.02.06. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép