Járműbérlés egyszerűen

Szinte senki sem akar új autót venni

A vásárlók 85 százaléka használtban gondolkodik.

A használt autók éve lesz az idei: míg 2016-ban a magyarok 8 százaléka vásárolt autót, addig idén a lakosság 14 százaléka tervezi ezt, és 85 százalékuk használt autót venne – derül ki a Cofidis Magyarország használtautó-körképéből, amit a keddi sajtótájékoztatón ismertettek.

A kutatást a cég megbízásából a Marketingkutató és Tanácsadó Kft. végezte. Csoportvezetője, Sági Ferenc ismertette: a válság éveiben a lakosság alig 4-6 százaléka volt a vásárlást tervezők aránya. Kiemelte: a reprezentatív kutatásuk szerint az autóvásárlás a harmadik legelfogadottabb hitelcél.

A renteasy.hu is arra törekszik, hogy a lakosság többsége rájöjjön, hogy bérelni mért jobb mint megvásárolni egy autót. 0 szervízköltség, 0 autópálya díj, 0 biztosítási díj, 0 évszaknak megfelelő gumi, leírható az áfából, csak tankolni kell. Abban az esetben ha elektromos autót bérel, még tankolnia sem kell, sőt a parkolás is díjmentes.

Érdemes elgondolkodni, hogy mit választunk.

Látogass el oldalunkra és válogass több ezer bérjárműből. Hosszútávú autó bérlés esetén megtaláljuk a legmegfelelőbb árat és konstrukciót.

Szerző: RentEasy Iroda / 2017.01.24. / Forrás: hvg.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép