Járműbérlés egyszerűen

fix24.hu és renteasy.hu - két cég, egy cél

Örömmel jelentjük be, hogy a fix24.hu és a renteasy.hu közös szolgáltatást indít el.

A fix24.hu Magyarország legdinamikusabban fejlődő online szolgáltatáskereső weboldala, az indulása óta eltelt nyolc hónap alatt közel 100.000 ajánlatkérést közvetített ki a honlapon regisztrált szolgáltatói számára.

A két cég együttműködése kapcsán a fix24.hu regisztrált ügyfelei részére elérhetővé válik a renteasy.hu teljes szolgáltatása a honlapon keresztül. Egyszerűen, könnyen és gyorsan bérelhetnek bármilyen gépjárművet, így hatékonyan oldhatják meg mobilitással kapcsolatos problémáikat. Ezen túlmenően a renteasy.hu látogatói a gépjárműbérlés mellé, bármilyen kiegészítő szolgáltatást is igénybe vehetnek a fix24.hu oldalon elérhető szakmák közül válogatva.

Folyamatosan keressük azokat a lehetőségeket, amelyekkel több, minőségi szolgáltatást nyújthatunk ügyfeleinknek és a renteasy.hu egy olyan piaci szegmenst képvisel, amely a szolgáltatásokat végző szakemberek nagy hányadának jelenthet megoldást. Ha rövid vagy hosszabb távon bővíteni szeretnék gépjárműparkjukat, de nem kívánnak vásárolni, akkor a bérlés számukra kiváló megoldást jelenthet. De ügyfeleink számára is kiegészítő szolgáltatás lehet az autóbérlés, amely esetében már nem kell más oldalon keresni, hanem a fix24.hu biztosít erre lehetőséget. Hiszek benne, hogy ez egy kiváló együttműködés kezdete és nagyon örülök, hogy sikerült ezt a megállapodást létrehoznunk - mondta Turi Sándor a fix24.hu ügyvezető igazgatója.

A jövő elkezdődött a hazai illetve a  nemzetközi piacon is, mivel manapság a gyűjtőoldalak világát éljük és tesszük könnyebbé a választást a hétköznapi emberek számára, mint ahogy a fix24.hu, illetve a renteasy.hu is teszi. Mindenképpen olyan weboldalt szeretnénk felhasználóinknak, hogy könnyen kezelhető legyen, illetve minden fontos információt megtaláljanak, ami számukra szükséges. Fejlesztéseinknek köszönhetően hamarosan applikáción is elérhetik szolgáltatásainkat. A renteasy.hu és a fix24.hu folyamatosan szűri a rossz szolgáltatókat nálunk az ügyfél minőségi kiszolgálása a legfontosabb.  A közös együttműködés alapkövét tettük le, ami a jövőre nézve színesíti mindkét cég szolgáltatási kínálatát. Aki ellátogat a renteasy.hu oldalra mert éppen járművet szeretne bérelni, de meglátja a fix24.hu oldal szolgáltatásait az két legyet üt egy csapásra. A két oldal közös célt képvisel: hogy megkönnyítsük az emberek minennapi életét ebben a rendkívül bonyolult, folyamatosan változó és kiszámíthatatlan szolgáltatási piacon. - tette hozzá Székely András a renteasy.hu alapító tulajdonosa.


A kölcsönös szolgáltatás 2017 január hónapban indult el mindkét honlapon.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2017.01.23. / Forrás: renteasy.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép