Járműbérlés egyszerűen

Végy egy új Jaguar F-Type-ot, a szimulátort ők adják hozzá

Az F-Type is elérkezett a modellciklus feléhez.

A Jaguar 2013-ban kezdte el gyártani az F-Type-ot, először csak vászontetős roadsterként, egy évvel később pedig bemutatkozott a kupé verzió is. A V6-os és V8-as motorral hajtott kétüléses sportkocsi azonnal népszerű lett, amit a darabszámok is bizonyítanak, hiszen már az első évben több mint hatezret gyártottak belőle, azóta pedig stabilan 11 ezer példány felett jár az éves volumen. Hogy az iránta mutatott érdeklődést a modellciklus második felében is tartani tudják, elérkezett az ilyenkor szokásos ráncfelvarrás, valamint egy limitált szériás kivitelt is bemutattak belőle.

A külső megújulás kimerül az enyhén módosított lökhárítókban és a LED-es fényszórókban, az utastérben viszont komolyabb a változás. Egyrészt az F-Type is megkapta legfrissebb Touch Pro infotainment rendszert nagyfelbontású érintőkijelzővel, másrészt pedig a GoPro-val közösen fejlesztettek egy okostelefonos alkalmazást, melynek segítségével a kamerával rögzített felvételen a teljesítmény- és menetdinamikai adatok is megjelennek. Ezen kívül karcsúbb sportülések és új kárpit árnyalatok, illetve anyagok is megjelentek az opciós listán.

Amennyiben te is kipróbálnád a jaguár vezetés élményét nálunk megkaphatod. Bérelj Jaguár személyautót a renteasy.hu oldalon keresztűl.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2017.01.13. / Forrás: hvg.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép