Járműbérlés egyszerűen

Megérkezett az Audi Q8

A németek a Detroiti Autószalonon villantották meg az új modelljüket

A Carscoops beszámolója szerint a kocsi hosszabb lett, mint a második generációs Q7, amit két éve mutattak be a németek – szintén Amerikában. Az autó eleje – köszönhetően a nyolcszög alakú hűtőrácsnak – még agresszívabbnak néz ki, mint a korábban megvillantott képen, amire a 23 colos kerekek és a hatalmas kerámia féktárcsák is rásegítenek.

Az Audi plug-in hibrid hajtáslánccal látta el a kocsit. A 3 literes turbófeltöltős V6-os motort és a nyolcsebességes automata váltót elektromotorok segítik, így a németek szerint a Q8 igen jól fekszik az aszfalton. Az összhatás 442 lóerőt szabadít az aszfaltra, aminek köszönhetően a jármű 5,4 másodperc alatt képes a 0-100 km/h-s sprintet teljesíteni. A végsebessége 250 km/h-ra, ami természetesen egy lekorlátozott eredmény.

Az Audi elektromos meghajtásáról egy 17,9 kWh-s lítium-ion akkumulátor gondoskodik, amivel az autó minden különösebb akadály nélkül képes 60 kilométert tisztán elektromos módban megtenni. A csomagot 2,5 óra alatt lehet feltölteni a 7,2 kWh-s töltőről, így teletankolva és az akkumulátort feltöltve mintegy 1000 kilométert lehet majd megtenni az autóval.

Hamarosan szeretnénk mi is a bérbevehető autók között ajánlani nektek az új AudiQ8 ast.

Addig is aki szeretne Audi Q7 terepjárót bérelni keresse oldalunkon.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2017.01.10. / Forrás: hvg.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!
© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép