Járműbérlés egyszerűen

Ferrarinak néznék ezt a 64 éves Fiatot

Mindössze nyolc példány készült a 8V Supersonicból

Március második hétvégéjén rendezik meg a floridai Amelia Islanden az RM Sotheby’s aukciós ház szokásos évenkénti árverését, amelyen egy 1953-as Fiat 8V Supersonic is kalapács alá kerül. Hogy mennyiért, azt még megtippelni sem lehet, de tekintve, hogy hat évvel ezelőtt 1,7 millió dollárért kelt egy ilyen, most garantáltan 2 millió felett lesznek a licitek. Már csak azért is, mert a Fiat 8V (olaszosan „Otto Vu”) műszaki alapjaira tervezett Ghia karosszériás modellből csak nyolc darabot készítettek Supersonic néven.

Ez már önmagában elég vonzóvá teszi, de a képeken látható autó további erénye a tökéletesen felújított állapot, valamint az eredeti apró, mindössze 2.0 literes V8-as motor az orrában, ami fénykorában 105 lóerőt produkált. Hogy ezt ma is tudja-e még, az majdnem mindegy, ez már tényleg az a kategória, amit az ember legszívesebben beállítana a nappalijába, és csak gyönyörködne benne, mint egy műalkotásban.

Amennyiben te is kipróbálnál és bérelnél Veterán járműveket látogass el a Renteasy.hu oldalra és válogass tőbb ezer bérjárműkínálatunkból.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2017.01.04. / Forrás: hvg.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép