Járműbérlés egyszerűen

Carlsson Mercedes-Benz S-osztály kabrió

A nagy múltú Mercedes-nemesítő Carlsson bemutatta saját S-osztály kabrióját.

A nagy múltú Mercedes-nemesítő Carlsson bemutatta saját S-osztály kabrióját, amely exkluzivitásban felülmúlja az egyébként is rendkívül előkelő gyári modellt. A Diospyros névre keresztelt jármű egyedi árnyalatú fényezésével, teljesen átöltöztetett enteriőrjével és egyedi kerekeivel nyűgöz le.

A Carlsson S-osztály kabriója azonnal magára vonja a figyelmet, bárhol is jár. Aprólékos kidolgozottsága és eleganciája senkit sem hagy hidegen. A kitüntető figyelem elsősorban a Carlsson Heritage Green zöld fényezés érdeme, amelyet lakkfekete díszbetétekkel és rácsozással kombináltak. A Carlsson és a Standox által kifejlesztett zöld fényezés a napon ráadásul diszkrét arany csillogást is felvesz, fenséges megjelenést adva az autónak. A luxus érzetét erősíti a hűtőrácson díszelgő fekete hátterű Carlsson embléma is.

A Mercedes S-osztály kabrió utastere gyári kivitelében sem hagy kívánnivalót maga után, a Carlssonnak azonban sikerült még exkluzívabbá varázsolnia. Vintázs hatású, konyakszínű nappabőrrel húzta át az üléseket, a kormánykereket, a műszerfalat, a konzolokat és ajtóbelsőket, díszítésként pedig különleges nyugat-afrikai ébenfát, Diospyros Crassiflorát használt – ebből ered az autó neve. A hátsó fedél különleges bánásmódot kapott; itt nyílt pórusú fát használtak, amely a régi luxusjachtokat idézi. A patinált kinézetű, konyakszínű bőrt kiválóan ellentételezik a krémszínű bőrbetétek

A Carlsson Diospyrosért legalább nettó 214 ezer eurót kell átutalni, de felszereltségtől és hajtóműtől függően a vételár akár a 336 ezer eurót is elérheti.

Carisson Mercedeszt nem de cabriot bérelhetsz óriási kinálattal várunk a renteasy.hu oldalon.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2016.12.12. / Forrás: autoblog.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép