Járműbérlés egyszerűen

Ilyen egy DTM-bajnok cégautója

A mindössze huszonhat esztendős versenyző ezután a BMW Welt központi csarnokában átvette vadonatúj cégautóját,

Több mint egy hónap telt el azóta, hogy a BMW kivételes pilótája, Marco Wittmann a Német Túraautó Bajnokság (DTM) hockenheimringi szezonzáróján második alkalommal is elhódította a sorozat egyéni bajnoki címét. A mindössze huszonhat esztendős versenyző ezután a BMW Welt központi csarnokában átvette vadonatúj cégautóját, egy M Performance alkatrészekkel felszerelt BMW M4 Coupé modellt.

Miután részletesen áttanulmányozta az általa összeállított sportkupé műszaki adatlapját és felszereltségi listáját, átvette az élénkzöldmetál (Java Green) fényezésű BMW M4 Coupé-t, majd mielőtt kigurult volna az utcára, a BMW Welt központi csarnokában is megtett néhány kört.

Marco Wittmann saját kezűleg állította össze vadonatúj cégautója extrafelszereltségi listáját, amelyre a BMW M Performance paletta szénszálból készült hátsó diffúzorát és hátsó légterelő szárnyát, valamint magasfényű feketére fényezett hűtőrács-lamelláit és küszöbtoldatait is felpakolta. Az utastérben számos elemen visszaköszön a karosszéria élénkzöldmetál fényezése, miközben az automataváltó előválasztó karja szénszálból, a pedálsor pedig rozsdamentes acélból készült. Az ajtók kinyitására a küszöbléceken LED-es M Performance feliratok világítanak.

Nálunk is hamarosan kipróbálhatod a Vezetés élményét egy igazi BMW M3 sportautót tudsz bérelni oldalunkon.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2016.12.01. / Forrás: autoblog.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép