Járműbérlés egyszerűen

Kalapács alá kerül Tommy Hilfiger Ferrari Enzója

Az amerikai divatmogul megválik gyűjteménye egyik legféltettebb kincsétől, a 2003-as Enzótól.

Nagyon szerencsésnek mondhatja magát az a 400 ember, aki birtokában van az előző évtized leggyorsabb utcai Ferrarijának, a gyáralapítóról elnevezett Enzónak. Közéjük tartozik Tommy Hilfiger amerikai divatmogul is, aki egy 2010-es interjúban az aktuális kedvencének nevezte a V12-es motorral hajtott szupersportautót. A hírek szerint viszont mégis úgy döntött, hogy megválik szeretett autójától, amire az RM Stotheby’s aukciós ház januárban megrendezésre kerülő arizonai árverésén lehet majd a licitálni.

A 2003-ban gyártott modellről kevés információ áll rendelkezésre, de az 5829 kilométeres futásteljesítmény hibátlan állapotra enged következtetni. Ez a fotókból is lerí, hiszen a használat nyomai egyáltalán nem látszanak rajta, sem a karosszérián, sem pedig a barna bőrülésekkel megbolondított utasterén. A hibrid és a turbókorszak előtti csúcsmodell egyébként 3,2 másodperc alatt katapultál 0-ról százas tempóra, a végsebessége pedig meghaladja a 350 kilométer/órát.

Mint ismeretes a 660 lóerős középmotoros sportautóból eredetileg 349 példány elkészítését tervezték az olaszok, de végül a hatalmas érdeklődésre való tekintettel 50 plusz 1 darabbal megtoldották a darabszámot, amiből az utolsó példányt a pápának adományozták, aki később jótékony céllal elárvereztette.

Hogy Tommy Hilfiger miért válik meg az egykori kedvencétől azt nem lehet tudni, az viszont közre játszhat, hogy az eredeti árának nagyjából háromszorosát éri az autó, vagyis szép kis összeget kaszálhat vele, ha meglódulnak a licitek.

Ha te is kiszeretnéd próbálni a Ferrari vezetés élményét látogass el oldalunkra és bérelj  Ferrarit.


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2016.11.21. / Forrás: hvg.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!
© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép