Járműbérlés egyszerűen

Minden idők legerősebb Mercedes E-osztálya

A Mercedes-AMG újraértelmezte a teljesítményszedán fogalmát.

A Mercedes-AMG újraértelmezte a teljesítményszedán fogalmát. Felső-középkategóriás limuzinjából megalkotta az E 63 4MATIC+ és E 63 S 4MATIC+ modelleket, amelyek a szegmens leggyorsabb autói. Az E 63 S a 600 lóerős ‘lélektani’ határt is átlépte és 3,4 másodperc alatt söpör fel 100 km/órára.

A Mercedes tervezői mindent megtettek, hogy harcias, fenyegető külsővel ruházzák fel a legerősebb E-osztályt. Ennyire izmos, brutális E-osztály még nem született, az orr-rész különösen vad lett. Az A-oszloptól előrefelé teljesen egyedi a kocsi megjelenése; a motorháztető például, akárcsak egy kupén, különválik a sárvédőktől és a lökhárítótól, rendkívül dinamikus kinézetet eredményezve. Elölről jól látszik az is, hogy a kerékjáratokat kiszélesítették, mégpedig oldalanként 17 mm-rel, hogy helyet adjanak a szélesebb abroncsoknak. Egyedi a hűtőmaszk is, ezüst króm pálcákkal és függőleges fekete rácsozással. Az óriási légbeömlőkkel tarkított és alsó toldattal kiegészített lökhárító sávtakarító hatású, jól tükrözi, mekkora erő lapul az autóban.

Az E 63 4MATIC+ modellt 9,5 x 19-es első és 10 x 19-es hátsó, titanium szürke tízküllős felnikkel szállítják, 265/35 és 295/30 méretű abroncsokkal, míg az E 63 S 4MATIC+ eggyel nagyobb, öt duplaküllős felnikre szerelt 265/35 és 295/30 méretű köpenyeken gurul. Az izmos hátsó fertályon csomagtartó élspoiler, kidomborodó, diffúzoros lökhárító, továbbá nagyméretű, szögletes krómozott dupla kipufogóvégek kaptak helyet. Az E 63 S 4MATIC+ modellen emellett közepén egy ezüst króm díszcsík is fut.

Bérelj te is Mercedes E-Osztályt a Renteasy.hu oldalon, és meglátod milyen az igazi kényelem.


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2016.10.28. / Forrás: autoblog.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép