Járműbérlés egyszerűen

Mobil iroda a Nissantól

Nissan a furgonját a világ első teljesen elektromos meghajtású mobil irodájává alakította.

A profin felszerelt guruló irodát a beépített kihajtható íróasztal mellett érintőképernyős számítógéppel, vezeték nélküli internetkapcsolattal, okostelefonról vezérelhető LED-es belső világítással, vezeték nélküli telefontöltővel, Bluetooth audiorendszerrel, valamint mini hűtővel és barista minőségű kávé készítésére alkalmas kávéfőzővel szerelték fel.

Az e-NV200 Workspace tanulmány az elektromos hajtású furgonban rejlő lehetőségek kiemelése mellett bemutatja az irodai jellegű munkavégzés egyik lehetséges jövőjét a „hot desking” munkahelymegosztás és a rugalmas munkarend világszerte tapasztalható hódításának fényében.

2015-ben a közösségi munkavégzésre, illetve „hot desking” megoldásokra alapuló munkahelyek száma világszinten 36 százalékos növekedést mutatott, ahogy egyre több kisvállalkozás és szabadúszó szakember keres a hagyományos, városközpontban bérelt irodaterületekhez képest nagyobb mobilitást és költséghatékonyabb működést kínáló alternatívákat.

Figyelembe véve, hogy az elektromos autók egy kilométerre vetített üzemeltetési költsége akár 3 eurócentre is leszorítható, az e-NV200 Workspace igen költséghatékony módon biztosíthat irodai munkahelyet az ingyenes töltőpontokat kínáló nagyvárosokban, de akár a várostól való teljes elszakadást is lehetővé teheti a vidék vagy akár a tengerpart friss levegője kedvéért.

Az e-NV200 Workspace lemerült akkumulátorai 30 perc alatt tölthetőek 80 százalékos szintre, azokra az alkalmakra pedig, amikor inkább leparkolva, töltésen hagyná az autót, az erre a célra kialakított tárolórészben ott vár egy kis méretű összecsukható kerékpár, ami ideális a kisebb városi utakhoz, vagy az úticél előtti utolsó kilométerre.

A Nissan közkedvelt elektromos modelljei közé tartozó e-NV200 a többféle díjjal is elismert Nissan Leaf és NV200 modellek legjobb tulajdonságait ötvözi. A zéró emissziós kisáruszállító 100 kilométerenként akár 3 euróra leszorítható üzemeltetési költségeket és egy feltöltéssel akár 170 km-es hatótávolságot kínál. Ezzel akár a kisebb, akár a nagyobb cégek számára ideális áruszállító lehet, mivel amellett, hogy hozzájárul a vállalkozás szénlábnyomának csökkentéséhez, praktikus, megbízható és költséghatékony is.

 


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2016.10.26. / Forrás: autoblog.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép