Járműbérlés egyszerűen

Itt a Mercedes pickupja

Az új X-osztály 2017 végén érkezik a márkakereskedésekbe.

Bemutatkozott a középméretű Mercedes pickup, amely fontos űrt tölt be a háromcsillagos márka palettáján. Az új X-osztály 2017 végén érkezik a márkakereskedésekbe, addig a Mercedes kilenc számjegyű összeget fektet az új modellsorozat fejlesztésébe.

Úgy látszik, nemcsak a szabadidőautókban van potenciál, a középméretű, egytonnás pickupok szegmensében is vannak kiaknázatlan lehetőségek. A Mercedes a Nissannal együttműködve ezért is fejlesztette ki a prémium minőségű, X-osztályos kisteherautót, amely új vásárlói rétegeket csábíthat a márkához. A pickupok ma már korántsem igáslovak, többcélú járműként egyre népszerűbbé válnak a magánvásárlók körében, s minden olyan kényelmi és biztonsági felszerelés megtalálható bennük, amik a személyautókban is jelen vannak.

Az X-osztály tanulmányt mindjárt két változatban is megmutatták. A metálfehér Concept X-Class stylish explorer tanulmány mutatja, milyen is lesz majd a sorozatgyártású változat. A frontrész a Mercedes SUV modelljein alkalmazott formaterv továbbfejlesztése, masszívabb erődómos géptetővel és oldalsó, a sárvédőkbe benyúló fényszórókkal. A hűtőmaszk közepén trónol a Mercedes márkajelzés, akárcsak a márka limuzinjain. A kerékjáratok hatalmasak, elég nagyok ahhoz, hogy befogadjanak 22 colos kerekeket is. Oldalnézetből a rendkívül rövid első és a nagy hátsó túlnyúlás, valamint az ajtók also részén futó karaktervonal tűnik fel. A Mercedes pickup egyéni, megkülönböztető stílusjegye a folyamatos LED-csík a hátfalon, ami a széria modellen is rajta lesz.

A belső tér stílusos és minőségi, a meleg és hideg színek keverednek benne. Sötétbarna tölgyfabetétek és hozzá illő barna nubukbőr kárpitozás teremt otthonos légkört, az alsó traktusban pedig fehér nappabőrt látunk. A kerek, ‘célkeresztes’ szellőzők itt is megjelennek, csakúgy, mint a szabadon álló középső érintőképernyő és az érintőpados, multifunkciós kezelőfelület.

A Concept X-Class powerful adventurer a pickupok keményebb oldalát és kiváló offroad képességeit helyezi előtérbe. Citromsárga fényezést és nagyméretű, 35 x 11,5 hüvelykes terepgumikat visel, melyek révén jelentős hasmagassággal és 1,9 méteres magassággal bír. A hűtőmaszk immár két pálcával osztott, a lökhárítókon pedig elektromos csörlőket is találunk. A terepjárós jelleget matt karbon kerékjárati ívek és küszöbidomok erősítik. Az utastérben a sárga-fekete bőr kombinációját találjuk, karbon betétekkel a műszerfalon.

A Mercedes-Benz X-osztály vásárlói számos felszereltségi csomag közül választhatnak majd, s a Mercedes típusra szabott kiegészítők sorát is kifejleszti, mint a különböző platóbélések és stíluselemek. A pickup konnektivitás szempontjából is a legerősebb lesz az osztályában, a beépített SIM kártyának köszönhetően az utasok menet közben is kapcsolódhatnak a világhálóhoz, illetve távolról bármilyen okoseszközzel elérhetik az autót. Többek között lekérdezhetik, hol parkol az autó vagy mennyi üzemanyag van benne.

A motorpalettán számos erőforrás sorakozik majd, a hátsó- vagy összkerékhajtás opciójával. A csúcsmodellbe kétfokozatú osztóművel (felezővel) és két zárható elektronikus differenciálművel felvértezett 4Matic állandó összkerékhajtási rendszert és V6-os dízelmotort szerelnek. A létravázas X-osztály 1,1 tonna terhet képes szállítani és 3,5 tonnás fékezett utánfutót vontathat, tehát a szegmens legjobbjai között lesz. A komfortos rugózást ötlengőkaros, tekercsrugós hátsó felfüggesztés

Oldalunkon számos Pick Up terepjáró kínálatból  válogathatsz, de reméljük a Mercedest is kipróbálhatod elöbb vagy utobb.

 


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2016.10.26. / Forrás: autoblog.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép