Járműbérlés egyszerűen

Az Apple lemondott az autógyártásról?

A legújabb hírek szerint nemrég új irányt adtak a fejlesztésnek.

Bár sokáig egyértelmű jelei voltak annak, hogy az Apple saját autót kezdett tervezni, és a céget több autógyártóval is hírbe hozták – többek közt a Magna-Steyr és a McLaren neve is szóba került – a legújabb hírek szerint nemrég új irányt adtak a fejlesztésnek.

A Bloomberg értesülései szerint a Project Titan végrehajtásán korábban dolgozó durván ezer ember vagy új feladatot kapott cégen belül, vagy már korábban elbocsátották. Az új cél állítólag a Google lefőzése az autókban alkalmazható önvezető rendszerek fejlesztésében. Ez persze nem lesz egyszerű, hisz a Google 2009 óta fejleszt, nagyrészt olyan szakemberek bevonásával, akik már 2005-ben is önvezető autókat fejlesztettek a DARPA Grand Challenge elnevezésű versenyre.

Mindez persze ugyanúgy spekuláció, mint minden az Apple autós projektjével kapcsolatban, hisz azon túl, hogy kik dolgoznak a cégnél, mást egyáltalán nem lehet biztosan tudni.

A renteasy.hu is szeretné ezeket az autókat kipróbálni, és bérbeadni célközönségének.


Szerző: RentEasy Iroda / 2016.10.19. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép