Járműbérlés egyszerűen

Új Honda CR-V

A Honda formatervezői mintha kezdenének kivergődni abból a tükörlabirintusból, amibe évekkel ezelőtt keveredtek bele

A CR-V-vel a Honda persze az észak-amerikai piacra koncentrál, ezért ott is mutatták be, és csak később érkezhet Európába. A hajszálnyival nagyobb új modell – négy centivel hosszabb a tengelytáv és 5,3-mal a hátsó lábtér – története során először nem nagy szívómotorral érkezik Amerikába, hanem 1,5 literes, 190 lóerős turbós négyhengeressel, amelyet a Civicben korábban már bemutattak. Odaát ezt csak fokozatmentes automata váltóval kombinálják, de valószínű, hogy a Honda az európai változat számára más hajtásláncokat tartogat. Itt biztosan lesz kézi váltó és dízelmotoros kivitel is, a piac igényeinek megfelelően.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Honda mikor hozza el a típust Európába, de ha az utóbbi évek gyakorlatából indulunk ki, talán joggal remélhetjük, hogy 2017 első felében nálunk is felbukkan.

Bérelj oldalunkon Honda CRV Utcai Terepjárót, vagy válasz hozzád illő autót amivel meg tudsz jelenni partnereid barátaid elött.


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2016.10.14. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép