Járműbérlés egyszerűen

A Skoda Kodiaq se rossz.

Egy hét kellett, hogy elkészüljön a cseh medve pickup változata.

Sokáig vártunk a csehek medvére, de a jelek szerint megérte: a múlt héten bemutatott Skoda Kodiaq egy igazán kellemes SUV-nak ígérkezik. A 4,7 méter hosszú, illetve 2,79 méteres tengelytávú újdonság két kategóriával nagyobb a Seat Atecánál és eggyel a VW Tiguannál, valamint csak 10 centiméterrel rövidebb a VW Touaregnél. Hossza alapján a Kodiaq leginkább az Audi Q5-össel és a Porsche Macannal versenyez egy ligában, az alapmodell 1450 kilogrammos tömege pedig kellemesen alacsonynak mondható.

A fejlesztése 4 évig tartott, ami nem csoda, a csehek ugyanis szerettek volna valami igazán meggyőző gépet letenni az asztalra. A jelek szerint ez sikerült is nekik, az ismert virtuáldizájner, Theophilus Chin viszont már tovább is gondolta a dolgot, és megnézte, hogyan festene a Kodiaq pickup-változata.

A négyajtós modell igazi csemege lenne, amitől a Chevroletnek és a Fordnak is bőven lenne félnivalója. Ha a látványt nézzük, reméljük, hogy meg fog épülni, ha pedig olyan teljesítményre lesz képes, mint a SUV, mélyen bízunk benne.

Látogass el a Renteasy.hu oldalára és bérlj Pick-Up terepjárót a legnagyobb bérjármű választékból.

Szerző: RentEasy Iroda / 2016.09.14. / Forrás: hvg.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép