Járműbérlés egyszerűen

Egyedi műalkotás 7-es BMW-ből

A BMW-nél régi hagyomány, hogy művészeket kérnek fel egy-egy autó kidíszítésére – így keletkezett az évek során több tucatnyi Art Car, amelyeket a BMW aztán időről időre kiállít.

Most, 25 évvel később a BMW Individual kérte fel a művészt, hogy készítsen dekorációt egy 740Li belsejébe. Az eredeti 525i Art Carral szemben itt kívülről semmi különös nem látszik, Mahlangu asszony az ajtók tetején és a műszerfal teljes szélességében végigfutó, normál esetben is valamiféle dekorációs betéttel burkolt felületekre készített új, színes mintázatot. Természetesen ez is egyedi, ahogy a művésznő minden alkotása, de ez nem olyan elérhetetlen, mint a BMW Art Car-jai.

Ezt a jobbkormányos autót ugyanis árverésre készítette a BMW Individual: a Londoni Frieze Art Fair keretei közt tarják az aukciót, amelyen megvásárolható lesz. A bevételt a BMW természetesen nem tartja meg – számukra nyilvánvalóan az is elegendő nyereség, hogy a festővászon ezúttal az ő autójuk volt – az autó árát gyermekek fejlődésének elősegítésére fordítják.

Ilyen meseszép autókat bérelhetsz oldalukon is, bár nincsenek ennyire kidíszítve.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2016.09.06. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép