Járműbérlés egyszerűen

Komolyan beszáll az Audi a Formula E-be

A négykarikás márka bejelentette, hogy a jövő évtől kiterjeszti motorsportprogramját az elektromos formulaautó-világbajnokságra.

A lépés teljesen összhangban van a cég civil autós törekvéseivel is, amelynek célja, hogy 2025-re kínálatuk minden tagjából legyen hibrid vagy elektromos változat. Teljesen elektromos autójuk már két éven belül lesz egy crossover formájában.

Az Audi jelenleg az ABT-Schaeffler-csapatot támogatja technológiai hátteret biztosítva az elektromos formulaautó bajnokságban, vélhetően ezt a közreműködést terjesztik ki a jövőben. (Az ABT egyébként is az ingolstadti máraka autónak tuningjára szakosodott műhely.)

Az ABT-csapat az elmúlt idényt a harmadik helyen zárta, a pilótáik Lucas Di Grassi a harmadik, Daniel Abt, a csapat névadójának fia pedig a 11. helyen végzett. A 2015/16-os szezonban már második lett csapatszinten az ABT, Di Grassi egyéniben a második, míg Abt is előrelépve, a hetedik helyen végzett a szezon végén. 

Az Audi számára a kihívás, hogy a ’80-as évek ralisikerei, majd a 24 órás Le Mans-i győzelmek után, egy újabb motorsport-kategóriában építsen hírnevet.

Kiváncsian Várjuk a Debütálást.

Szerző: RentEasy Iroda / 2016.09.02. / Forrás: hvg.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép