Járműbérlés egyszerűen

Elkészült a talpig krómozott Tesla Model S

Az eddigi legvadabb optikai tuningot húzták a kocsira. Más kérdés, hogy nehéz róla eldönteni: ez most akkor szép vagy csúnya?

A japán Office-K tuningcég kapcsán kicsit ambivalens érzéseink vannak. Egyrészt ott van a Maybach, amit sikerült úgy átalakítani, hogy még az eredetinél is fejedelmibb lett – és ez azért nem kis szó –, másrészt viszont ott van a híres Ferrari-tuning, amire inkább jobb is, ha nem mondunk semmit. Éppen ezért kicsit furcsán is érezzük magunkat, mert a most átalakított Tesla Model S lehetne szép is. De inkább nem az, mint de.

A mostanában egyre divatosabb mattítás helyett ők a krómozást részesítik előnyben, és ez látszik az autón is. Olyannyira, hogy a kocsi tulajdonképpen tetőtől talpig krómozott. Az Artisan Spirits névre keresztelt csomagban egy 22 colos Forgiato felnit kapott az autó, amitől sokkal agresszívebb kinézete lett a gépnek. Azért kíváncsiak lennénk egy olyan jelenetre, amikor a traffipax vakuja rávillan az autóra.

Ha te is kipróbálnád az elektromos autózás élményét, látogass el oldalunkra és bérelj elektromos autót.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2016.09.02. / Forrás: hvg.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!
© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép