Járműbérlés egyszerűen

Porsche 356

Felejtse el a 911 R-t és a 911 GT3-at, egy Porsche 356 Carrera Panamericana versenyautóra van szüksége!

Egy eredeti példány beszerzése persze nem egyszerű dolog és súlyosan leapaszthatja a bankszámlát, de mentőövet nyújthatnak az olyan mesteri replikák, mint ez a 356 “Outlaw Coupe”. Csodálatos gépezet.

A képeken szereplő autó Porsche 356 B-ként látta meg a napvilágot 1962-ben, és 2001-ig az Egyesült Államokban, Kaliforniában töltötte mindennapjait. Ezután új tulajdonosával Hollandiába költözött. Ott darabjaira lett szedve és feketére lett mázolva, majd egyszerűen le lett támasztva egy pajtában.

Jelenlegi tulajdonosa onnan mentette ki 2011 márciusában, majd kész tervekkel a fejében elküldte az üres vázat és 16 doboznyi alkatrészt a Porschékra specializálódott angol PR Services Ltd.-nek Essexbe. Egy Panamerica versenyautó replikát szeretett volna készíttetni belőle. Mint ismeretes, a Carrera név először a 356-os modellen jelent meg; a Porsche így kívánt megemlékezni a legendásan nehéz és veszélyes, kontinenst átszelő Carrera Panamerica közúti autóversenyen szerzett győzelméről.

A Panamerica replika pontosan úgy fest, mint az őse, ám az átalakítás során néhány modern alkatrészt is kapott, amelyek fokozzák a kényelmet és a biztonságot. Ilyen például a négytárcsás fékrendszer, a Koni gátlók, a 15 colos kerekek és a szervokormány. Az utastérbe korhű, rombuszmintás kagylóüléseket és különféle adatrögzítő berendezéseket is szereltek.

A Porsche 356 Outlaw ‘Poco Bastardo’ 2012-es elkészülte óta rendszeresen részt vesz oldtimer és historic versenyeken hazájában, Angliában. Négy év alatt 4500 mérföldet tekertek bele és a felspannolt, 110 lóerős 1,6-os bokszer mindig pöccre indul.

Ha te is át szeretnéd élni a Porsche Vezetési élményét látogass el oldalunkra és bérelj 911 Carrerat.


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2016.08.30. / Forrás: autoblog.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!
© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép