Járműbérlés egyszerűen

Megmutatták az új ötajtós Honda Civicet

Még az Angliában gyártott ötajtós Civic is az Egyesült Államokban jelenik meg először, és csak később kezdik forgalmazni mifelénk.

A Honda nem siette el a Civic leváltását: változatról változatra haladva vezetik be az új generációt, először érthető módon Észak-Amerikában, és csak aztán a kisebb forgalmat hozó Európában. Még az Angliában gyártott ötajtós Civic is az Egyesült Államokban jelenik meg először, és csak később kezdik forgalmazni mifelénk.

Az autó formája már nem igazán meglepő, hisz tavasszal, tanulmányautóként már láthattuk. Lényegében a szedán farának lerövidítésével készült az új karosszériaforma, amely így ugyan kevésbé elegáns, de így is egész kellemes arányú maradt. Egyelőre az amerikai kivitel műszaki részleteit ismerjük: ez egyetlen motorral, az új 1,5 literes turbós négyhengeressel készül majd, de a motor kétféle hangolással is elérhető lesz. Az olcsóbb, kényelmesebbnek szánt modellekbe 174, a sportosabbakba 180 lóerős kivitelt építenek. A szedánnal ellentétben nem csak fokozatmentes automata, de hatfokozatú kézi váltóval is kapható lesz a modell.

Európában ez lesz a legfontosabb Civic változat, de a premiert mifelénk nem sietik el. Ha minden igaz, ősszel tartják az itteni bemutatót, a forgalmazást pedig csak 2017 elején kezdik, miközben Észak-Amerikában már szeptemberben elkezdődik a változat forgalmazása.

Oldalunkon rengeteg bérjárművet bérelhet, de a japán márkára valamiért nem nyerő típus.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2016.08.15. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép