Járműbérlés egyszerűen

Eladó egy 1044 lóerős Honda egyterű

Egy speciálisan átépített, egyedi Honda Odyssey kerül kalapács alá nem egészen egy hét múlva Amerikában. A papírokkal rendelkező, duplaturbós V6-ossal ellátott egyterű messziről csak egy jól feldíszített autó képét kelti, amíg be nem indítják

Mit csináljon az ember, ha szeret vezetni, néha nem veti meg a száguldást sem, viszont családügyben túlvállalta magát? Vegye meg például a Honda Odyssey egyetlen darab, speciálisan tuningolt változatát.

A szóban forgó egyterű egy a 2013-as SEMA (Specialty Equipment Market Association) show-n bemutatott vadállatság. A Honda a Bisimotóval együttműködve építette át az Odyssey-t, aminek hatása nem csak optikailag, hanem bizony a teljesítmény terén is megmutatkozik. A két turbóval ellátott V6-os erejét egészen 1044 paripára (767 kW) húzták a mérnökök, amelyhez egy hatsebességes kézikapcsolású váltót csatlakoztattak.

Sajnos azt nem árulták el, hogy az így megbolondított családi autó mire képes, talán meglepetésnek szánják az új tulajnak, aki az augusztus 18 és 20 között megrendezésre kerülő Monterey árverésen kaparinthatja meg egyelőre tipp szintjén sem megjósolt vételáron.

A műszaki átalakítás mellett azonban futotta a külsőre is, hisz 20 collos alufelniken gurul a verda, amiket az állítható magasságú futómű egészít ki. Ezeken kívül a hűtőrács helyére kerülő intercooler okozhat még feltűnést, valamint az egyedi fényezés és a tetőbox, míg belül a különleges barna bőrözés varázsolja hangulatosabbá az utazásokat, amelyek jó néhány perccel lecsökkenthetők lesznek egy ilyen szintű családi batárral.

 

Béreljetek családi egyrerű autót oldalunkon, bár nem ennyi lóerővel rendelkezik.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2016.08.15. / Forrás: autoblog.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép