Járműbérlés egyszerűen

Hipermodern kerekesszéket gyártott a BMW az olimpiára

Minden eddiginél gyorsabban száguldhat majd az amerikai paralimpiai csapat a BMW által fejlesztett kerekesszékekben.

Alig egy évvel ezelőtt még csak látványterveken létezett a BMW futurisztikusan ható kerekesszéke, amit az amerikai sportolók számára fejlesztettek ki a XV. Paralimpiai Játékokra. A tervből lassan valóság lett, a bajorok pedig nemrég bemutatták a végeredményt.

A BMW szerint a teljesen egyedi fejlesztésű sporteszköz légellenállását a lehető legkisebb mértékűre csökkentették, a kerekesszék pedig teljes egészében szénszálas anyagból készült, így a versenyzők minden eddiginél könnyebben és gyorsabban hajthatnak majd a futamokon. A bajorok szerint egyelőre prototípusról van szó, de az elmúlt hónapokban már a finomhangoláson dolgoztak.

A BMW hat évre szóló szerződést kötött az USA olimpiai csapatával, a mostani a negyedik projekt az együttműködés égisze alatt. Legutóbb a 2014-es, Szocsiban tartott téli játékokon szerepelt BMW-konstrukció, akkor az amerikaiak a bajorok által gyártott kétszemélyes, szénszálból készített bobbal száguldottak.

Ilyen meseszép kerekesszéket nálunk nem bérelhetsz, de Kerekesszékes szállítására alkalmas kisbuszt igen.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2016.08.09. / Forrás: hvg.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép