Járműbérlés egyszerűen

Ékszer-kipufogó a Lamborghini-legendától

Lamborghini után a második ember, akinek a nevét a márka kapcsán ismerte meg a világ – és úgy tűnik, most ezt igyekszik kamatoztatni azzal, hogy a nevét és az arcát adta egy különleges kipufogórendszerhez.

Az emberről, aki évtizedekig minden Lamborghinit elsőként vezethetett, akkor szerzett tudomást a világ, amikor elnevezték róla a Gallardo legnyersebb, hátsókerék-hajtású változatát. Ezzel egycsapásra szupersztár lett a márka rajongói számára – Ferruccio Lamborghini után a második ember, akinek a nevét a márka kapcsán ismerte meg a világ – és úgy tűnik, most ezt igyekszik kamatoztatni azzal, hogy a nevét és az arcát adta egy különleges kipufogórendszerhez.

A nemes egyszerűséggel VB-nek nevezett titán kipufogórendszer igazi mestermű lehet, mert egyetlen készlet legyártása 350 munkaórát igényel. A rendszer csupán 6,3 kilogrammot nyom, és különleges hangélményt ígér, igaz, csak az Aventador Superveloce típusra megy fel, a 750 lóerős szörnyetegre, amelyért közel 390 ezer eurót, azaz úgy 120 millió forintot kérnek. Nem csoda, hogy a VB kipufogókból csupán 30 példány készül, hisz az autóból, amelyre rárakható, sem gyártanak többet hatszáz példánynál.

Nem tudjuk, hogy csupán egyedi esetről van-e szó, vagy Balboni később más típusok kipufogóihoz is adja-e a nevét, de egyáltalán nem csodálkoznánk rajta, ha a VB márkanév gyorsan megvetné a lábát a piacon.

Mindenesetre kövessétek a Renteasy.hu hírportálunkat hátha felbukkan a hazai piacon is.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2016.08.09. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép