Járműbérlés egyszerűen

Most születik meg a nyolcvan éves Cadillac

A híres autóépítő, Chip Foose most épp ezt tervezi.

Nem először látunk olyat, hogy valaki régi minták alapján készít autókat újonnan, a Jaguar is csinált ilyet mostanság, a Ford pedig félkész autókat kínál. Olyat viszont ritkán hallunk, hogy régi tervek alapján először építenek meg egy autót. Márpedig a híres autóépítő, Chip Foose most épp ezt tervezi.

Ezt az autót, amelyet Foose csak Madam X néven emleget, egy Wes Rydell nevű autókereskedő és felesége rendelte meg 1935-ben, és bár akkor efféle kétajtósa épp nem volt a Cadillacnek, a GM vezető tervezője, Art Ross felvázolta a járművet. A tervek is megszülettek, az autó viszont – máig tisztázatlan okokból – már nem valósult meg. Chip Foose így a rajzok alapján épít 1930-as évekbeli kupét. Az alap egy lerövidített 1939-es Cadillac Series 60 alváz, illetve a hozzá tartozó gépészet, erre építik a sosem volt karosszériát.

A vázlatok mellett már a nyers karosszériáról is mutattak néhány képet, így könnyen lehet, hogy már a nyár végére elkészül a régi-új Cadillac.

A renteasy.hu kínálatában i találsz old tímereket, de ilyet sajnos mi nem adunk bérbe.


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2016.08.08. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép