Járműbérlés egyszerűen

lyen egy profi amerikaifutballista álomautója

Antonio Brown sportágának egyik csillaga, és úgy tűnik, saját maga is valami hasonlót gondol, így hát galaxis mintájú fóliával fedette be a Rolls-Royce-át.

Egy Rolls-Royce-t birtokolni már önmagában kiváltság, de egy olyan társaságban, ahol minden második embernek ilyen autója van, már nehezebb kitűnni vele. Márpedig a NFL-játékosok körében népszerűek az efféle méregdrága luxusautók, ezért Antonio Brown, a Pittsburgh Steelers elkapója úgy döntött, hogy egyedi fóliát rakat a Rolls-Royce Wraith-jére, amivel nem csak kitűnhet a tömegből, de az eredeti fényezésnél sokkal illik a személyiséghez.

Így esett a választása a csillagokkal borított galaxis mintára, amelyet fekete alapon színes fénygömbök díszítenek, a tető és a motorháztető pedig sárga árnyalatban pompázik. Az eredmény kétség kívül látványos, de egyben megosztó is, arra viszont remek bizonyíték, hogy egy Rolls-Royce még ezt is méltósággal viseli.

A renteasy.hu oldalon is találsz egy Bérelhető Rolls-Royce autót, esetleg próbáld ki te is.


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2016.08.03. / Forrás: hvg.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép