Járműbérlés egyszerűen

Így veszik rá a motorosokat, hogy bukósisakot viseljenek

Ezentúl a rendőrök ellenőrzik, ki kaphat és ki nem üzemanyagot a benzinkutakon.

Megelégelte India, hogy a motorosok nem tartják be a minimális biztonsági előírást sem, vagyis motorozás közben nem viselnek bukósisakot. Mumbai városában ezért szigorú szabályozást vezetnek be augusztus 1-jétől: az a motoros, aki nem visel bukósisakot, nem vehet üzemanyagot a benzinkúton.

Times of India beszámolója szerint a város mind a 223 kútján két rendőr áll majd, hogy ellenőrizze, betartják-e a motorosok a bukósisak viselésére kötelező szabályozást. Amennyiben nem, a város területén nem fogják őket kiszolgálni a kutakon.

A szabályalkotók a bevezetés után 8 nap türelmi időt adnak a motorosoknak, utána viszont életbe lép a korlátozás. Az a benzinkút, aki a bukósisak hiánya ellenére kiszolgál egy motorost, büntetésre számíthat. A kivezényelt rendőrök reggel 8 és este 8 óra között teljesítenek majd szolgálatot a töltőállomásokon.

A lépést nemrég Nyugat-Bengálban már bevezették, augusztus 1-jétől pedig hasonló kezdeményezés indul Kerala államban is.

Szerző: RentEasy Iroda / 2016.07.14. / Forrás: hvg.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép