Járműbérlés egyszerűen

A Bentley, rögtön a csúcson kezdene

Hans Holzgartner, a márka termék- és marketingmenedzsere elmondta, mire készül a luxusautókat gyártó cég.

Azt már korábban is tudni lehetett, hogy a Bentley egy elektromos autón töri a fejét. Wolfgang Durheimer, a cég vezérigazgatója tavaly novemberben egy spanyol bemutatón erősítette meg az addigi pletykákat, de hogy pontosan mikor érkezik az autó, azt egyelőre senki nem tudja. A támpont annyi, hogy "valamikor 2016-ban", bár e tekintetben fogy a Bentley ideje, és nem lennénk meglepve, ha a Párizsi Autószalonon villantanának valamit.

De a találgatások mellett más információt is csepegtet a cég, méghozzá Hans Holzgartner személyében. A szakember az Autocarnak adott interjújában arról beszélt, hogy egy nagyon fontos fejlesztési fázist át fog ugrani a Bentley. Konkrétabban azt mondta, a márkának nem lesznek hibrid modelljei, helyette rögtön az elektromos változattal kezdik a gyártást. Ennek egyik legfőbb oka, hogy az e-változattal Kínát céloznák meg, ám sok városban egyszerűen nem lehet hibridekkel (sem) közlekedni.

Holzgartner szerint az elektromotorok kifinomultsága nagyon is passzol a Bentley-stílushoz, így a Ferrarival ellentétben nemhogy nem vetik el az elektromos autó lehetőségét, de kifejezetten szeretnék létrehozni.

Bérelj Bentleyt a Renteasy.hu oldalon, és éld át a vezetés csúcspontját.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2016.07.11. / Forrás: hvg.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-43Handmade by: AppublicLap tetejéreOldaltérkép