Járműbérlés egyszerűen

Párizs előtt láthatjuk a LaFerrari Spidert

Jön, és így néz majd ki.

Bizony már a Ferrari aktuális csúcsmodellje, a LaFerrari is benne van a korban, így épp ideje, hogy ő is megkapja a Spider-változatot, ami a márka kódnyelvében a kabrióval egyenlő. Jön, és így néz majd ki.

A Ferrari maga szivárogtatott három képet kedd reggel a LaFerrari Párizsi Autószalonra várt újdonságáról. Az őszi bemutató a hírek szerint marad, de sok titkot nem hagynak rá. A kevés kérdőjel egyike lett volna, hogy mennyit reszelnek a formán, de a fotók szerint alig nyúltak bele az ívekbe, miután lekapták a karbontetőt. A vázon nyilván erősítettek valamennyit. Remélhetőleg sokat, mert a továbbra is 963 lóerős hajtás mellé nem árt a szerkezeti merevség.

Egyelőre csak a képek jöttek, a Ferrari azt sem árulja el, hány darabot szán a kabrióból, amely állítólag mégsem a szokásos Spider nevet kapja majd, és Aperta lesz a neve.

Te is kipróbálhatod a Ferrari F430 Spíder vezetési élményét. Látogass el a Renteasy.hu Oldalra és bérelj luxusautót akár még Ferrarit is.

Tőbb ezer bérjárműből válogathatsz, de ha nem találod meg álmaid bérautóját mi beszerezzük, hogy vezethetsd.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2016.07.06. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép