Járműbérlés egyszerűen

Bemutatkozott az új Porsche Panamera

Leleplezték a Porsche új gran turismóját, a Panamerát.

A lényeg nem változott, a négyajtós modell továbbra is egy sportautó menetteljesítményeit nyújtja egy luxuslimuzin köntösében, azonban a modell minden porcikáját újragondolták. Friss és modern a forma, jövőbe mutató a beltér, s a hajtásláncok is korszerűsödtek. A Panamera háromféle motorral máris rendelhető.

A Panamera második generációja egy új, kifejező Porsche dizájn szerint épült meg, ami a Panamera esetében egyszerre tükröz limuzint és sportautót. Nyújtott, dinamikus arányok, hangsúlyos kerékjárati ívek, magas övvonal és erőteljesen lejtő tetővonal jellemzik, ami nagyméretű szélvédővel ellátott ötödik ajtóban végződik. A far tisztán a 911-es sportmodellt idézi. A frontrész teljesen új. Egyedi keresztléc szeli ketté a hűtőrácsot, kontúros a motorháztető, a LED-fényszórók pedig újfajta tekintetet kölcsönöznek az autónak. A Panamera összességében jóval elegánsabb lett.

Az új Panamera 5049 mm hosszú (+34 mm), 1937 mm széles (+6 mm) és 1423 mm magas (+5 mm). Bár magasabb az elődmodellnél, mégis sokkal alacsonyabbnak és hosszabbnak tűnik, ami elsősorban a 20 mm-rel alacsonyabb hátsó tetőrész és a 30 mm-rel 2950 mm-re megnövelt tengelytáv következménye. Emellett az első túlnyúlás rövidebb, a hátsó pedig hosszabb lett, tovább módosítva az arányokat és erőteljesebbé téve a kiállást. A hátsó fedél és a motorház, valamint a sárvédők alumíniumból készültek. A karosszéria legérdekesebb részletmegoldása a hátsó légterelő, ami ha szükség van rá előbújik, és gyakorlatilag kihajtogatja magát.

Az új Porsche Panamera mostantól rendelhető, de csak novemberben jelenik meg a márkakereskedésekben. A Panamera 4S Diesel németországi alapára 116 954 euró, a Panamera 4S indulóára 113 027, míg a Panamera Turbo modellért 153 011 eurót kérnek.

A renteasy.hu oldalon már régóta bérelhető  Porsche Panamera remélhetőleg hamarosan az újat is kipróbálhatjátok.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2016.06.30. / Forrás: autoblog.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!
© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép