Járműbérlés egyszerűen

Még szívdöglesztőbb lett a Jaguar F-Type

A modern F-Type méltó követője a világ legszebb autójának több alkalommal megválasztott klasszikus E-Type-nak.

Megváltoztatni az alakját bűn lenne, csakis apróbb stilisztikai módosítások jöhetnek szóba. A német Piecha Design pontosan ilyen szellemben nyúlt a kétüléses géphez.

Mind a kupé, mind a roadster modellre felszerelhető a sportos megjelenést finoman erősítő első toldat, küszöbidom, a gyári kiemelhető légterelőre illesztett diszkrét élspoiler, valamint a diffúzor. Utóbbi és az első toldat megrendelhető nyers karbon vagy fényezett kivitelben is.

A farrészt a négy 90 mm átmérőjű kipufogóvég is dinamikusabbá varázsolja. Természetesen ezek nem csak dísznek vannak az autón, hanem a csappantyús sportkipufogó-rendszer lezárásai, amely még komolyabb hangot biztosít az autónak. Kivitelüket tekintve lehetnek sötét vagy fényes krómok.Az adaptív gyári felfüggesztéshez speciális ültetőrugókat fejlesztettek ki, 30/40 mm-es nyomtávszélesítőkkel pedig kijjebb rakták a gyári 19, illetve 20 colos kerekeket. Az eredmény impozáns lett, és mutatja, hogy az esztétikus gyári felniket sem kell mindig kicserélni.

A Renteasy.hu oldalon rengeteg Cabriot tudsz bérelni, látogass el hozzánk.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2016.06.15. / Forrás: autoblog.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép