Járműbérlés egyszerűen

Jön a villany-McLaren

Villanysportautóval próbálkozna a McLaren. A P1-ről hallani, mint alap, de nem kizárt, hogy egy modellcsalád lesz a vége.

Az utóbbi években a McLaren szemmel látható méretűre nőtt. A korábban csak szupersportautóban utazó márka öt év alatt hatmodellesre dagasztotta a kínálatot, így már a relatív hozzáférhető belépőmodelljük (540C) és a csúcsmodell P1 között egész széles a választék. A P1 lényegében egy hibrid, így már csak egyvalami hiányzik náluk, az pedig a villanysportautó (a Porschénak péládul már belátható távolságra van a sajátja).

Brit sajtóhírek szerint az elektromos McLarent kicsivel a P1 alá pozícionálnák, de az adná hozzá az alapot. Teljesítményben állítólag inkább a 675LT-hez lesz közel, azaz valahol 600 és 700 lóerő között lesz, gyorsulásban pedig valószínű ez is simán hozza majd a három másodperc alatti 0-100 km/h-s spirntet. A kritikus pont persze a hatótáv lesz, de az egyelőre nevenincs modell állítólag fél óra pályás csapatásra lesz alkalmas ugyanennyi töltési idő után.

Béreljen villanyautót a Renteasy.hu oldalról, mert nálunk minden kategóriábanm talál járművet.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2016.06.05. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép