Járműbérlés egyszerűen

Kisbusz egy Maybach áráért

A legnagyobb luxusautók közös tulajdonsága – a keleti kényelmen túl – hogy vonzzák a tekintetet

Ám ha valakinek rengeteg a pénze, nem biztos, hogy szívesen utazik kíváncsi tekintetek kereszttüzében. Egy jó megoldás lehet a lengyel Megabus Automotive kisbusza, amely helykínálatban és kényelemben is a legnagyobb luxuslimókkal versenyezne – és ennek megfelelő az ára is.

Az egyedileg átalakított 5,37 méteres, és 3,43 méter tengelytávú Mercedes Vitoutasterében négy lábtámaszos bőrfotel és tetővilágítás várja az utasokat. Természetesen mindenkinek jut beépített asztalka, és két nagy, tévéméretű monitor is van, amelyeken televízió-adáson kívül a PS4 konzol és az Apple TV képe is megjelenhet. Az ablakok természetesen sötétítettek, és fekete függöny is van, hogy még véletlen se láthasson be senki, ha a bent ülők nem akarják. Elöl valamivel egyszerűbb kivitelű a jármű, de itt is vajszínű bőr borít mindent. Ha az utasok kényelmét nézzük, az az érzésünk, itt sokkal nagyobb a kényelem, mint bármilyen sztreccslimóban.

Természetesen az ára is ennek megfelelő: az eBay-en a lengyel cég 198 ezer dolláros – mintegy 54,7 millió forintos – áron kínálja az átalakított Mercedest, és a képeket nézve egyáltalán nem csodálkoznánk rajta, ha valaki adna is érte ennyit, hisz ennél nagyobb helyet legfeljebb nagyméretű luxusbuszok kínálnak, személyautók aligha.

Bérelj a Renteasy.hu oldalán luxus tárgyalóbuszt.


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2016.05.13. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép