Járműbérlés egyszerűen

Nem a mentőautóiért kedveljük a BMW-t,

Az idei Rettmobil szakmai kiállításra készített spéci modellek között bajor motorkerékpár, elektromos autó és egyterű is megtalálható.

Idén is a németországi Fulda városa ad otthont a Rettmobil elnevezésű kiállításnak, amely a mentő-, rendőr- és tűzoltójárművek legnagyobb szakmai rendezvényének számít Európában, több mint ötszáz kiállítóval, húsz országból. A szerdán nyíló kiállításra szokásához hűen a BMW is számtalan újdonsággal készül, melyek között motorkerékpár, elektromos autó, egyterű és szabadidő-autó is helyet kapott.

A leglátványosabb mind közül talán az i3-as flotta, amiben mindhárom kivitel szerepel, Hella fényhíddal és extra LED-es villogókkal, valamint Sepura rádióval ellátva. Emellett hatótávnövelő benzinmotor helyet kapott a 170 lóerős elektromos autóban, így a hatótávja plusz 150 kilométerrel gyarapodott.

A mentősöknek egy 220d xDrive Active Tourert terveztek a bajorok, ami kellően tágas a személyzetnek és a felszerelésnek egyaránt. Megemlítendő, hogy fényhídon kívül figyelemfelkeltő narancs-fehér fényezést kapott, valamint egy pluszakkumulátort és acél válaszfalat a csomagtartóban.

A tűzoltóparancsnoki autónak szánt X3 inkább demóautónak ideális, mintsem valódi vonulós járműnek, hiszen az M Sport csomagon túl 20 colos, könnyített M-es alufelnikkel szerelték, ami nem biztos, hogy alkalmasnak bizonyulna a speciális feladatra.


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2016.05.11. / Forrás: hvg.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép