Járműbérlés egyszerűen

A luxus Corvette létezik

Nem a Caravaggio a név ami először beugrik, ha Corvette tuningról esik szó.

Pedig a kanadai nemesítő vállalkozás nem új a szakmában, termékeivel már 1986 óta szolgálja ki a Corvette közösséget. Ez a Z06 a jelenlegi legszebb autójuk, rendhagyó módon a luxus és elegancia jegyében készült. Ha létezne a Corvette-ből gyári luxuskivitel, biztosan ehhez hasonló lenne.

A Caravaggio rendhagyó, európai szemlélet szerint alakította át a Corvette csúcsváltozatát. A hangsúlyt az elegáns megjelenésre és a kézműves minőségű utastérre helyezte, létrehozva az első luxus Corvette modellt.A nyitott sportautó eleganciát sugárzó tojásfehér fényezést kapott, ami döbbenetesen jól áll neki, utasterében pedig a sötétbarna bőr a meghatározó. A felniket a bőrhuzattal megegyező árnyalatú festékkel fújták le, míg az egyedi hűtőrács, a motorháztető, az első toldat, a hátsó spoiler és a különböző légnyílások kerete matt fekete lett, biztosítva a szükséges kontrasztot. A 6,2 literes kompresszoros erőforráshoz is hozzányúltak, új feltöltőt, portolt hengerfejeket és módosított vezérműtengelyt szereltek be.

De az igazi varázslatot az utastérben vitték véghez. Minden négyzetcentiméternyi felületet első osztályú bőrrel és Alcantara szövettel borítottak, díszítésként pedig valódi karbont alkalmaztak. Tökéletes stílusérzékkel és igényességgel jártak el, a legapróbb részletekig mindent kidolgoztak. A Corvette kabinja egyszerűen mesés lett. Immár állja az összehasonlítást a legdrágább egzotikus olasz és német szupersportautókkal. Bravó Caravaggio!

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2016.05.11. / Forrás: autoblog.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép