Járműbérlés egyszerűen

Itt egy újabb elektromos autó a Tesla mellé

A kínai gyártó felvázolta, szerint milyen lesz majd a jövő közlekedése. Elsőre nem is rossz.

A LeEco nevét valószínűleg csak kevesen ismerik, de ez nem is véletlen. A korábban még LeTV néven futó vállalat elsősorban televíziókat és okostelefonokat gyártott, azt is többnyire a távol-keleti piacra. Most azonban egy autóval léptek a világ elé – írja az Engadget.

A cég nem bízott semmit a véletlenre, az év elején ugyanis a Faraday Future mellett az Aston Martinnal is együttműködési megállapodást kötöttek, ami azért már elég meggyőző ahhoz, hogy saját autót mutassanak fel. Persze ez nem azt jelenti, hogy a most bemutatott LeSee névre keresztelt koncepcióautón csak három hónapot dolgoztak volna, sokkal inkább azt, hogy a szakmai támogatás mellett jelentős befektető forráshoz jutottak.

A cég első autója nemcsak elektromos, hanem önvezető és önállóan parkolni képes gép is egyben. Az autót hangvezérléssel egy okostelefonos alkalmazáson keresztül is lehet irányítani. A kocsiból nem hiányozhatnak az érintőképernyők sem, amit az első ülések hátuljára szerelnek fel. Emellett az autó hátsó ülése képes lesz felvenni az ott utazó alakját, hogy még nagyobb kényelmet biztosítson neki. Az ötlet elég logikusnak tűnik, tekintve, hogy a gépet először flottában, önvezető taxiként tudnák elképzelni.

Az autó végsebessége 208 km/h-ra lehet, egyéb paraméteréről viszont még nem sokat lehet tudni. A beltérről azonban készítettek képet, és valóban úgy fest, mint amit egy modern autónak el tudunk képzelni: kicsit kormány, nagy érintőképernyős kijelző középen.

A rentreasy.hu kínálatában nem tudjuk mikor lesz elérhető, de ha rajtunk múlik mindent megteszünk, hogy mindenki kipróbálhassa.


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2016.04.25. / Forrás: hvg.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép