Járműbérlés egyszerűen

Gyári rajzokon az új VW Amarok

A Volkswagen haszonjármű-részlege egyelőre három vázlaton mutatta meg, milyen lesz az Amarok átdolgozott változata.

Bár egyelőre csak rajzokat mutattak a gyáriak, ezek alapján is egyértelmű, hogy az Amarokalapjaiban nem változik. Ahogy frissítésekkor szokás, a fémlemezekhez nemigen nyúlnak – azoknak a módosítása túl drága lenne – viszont a műanyag elemekkel igyekeznek frissíteni a látványon. Itt például az első lökhárítót alakították át teljesen, sokkal magasabbra jön a kartervédő-imitáció, a ködlámpa-fészkeket sarkos trapéz-formájúra formálják, és úgy általában is több éles, szögletes vonal bukkan fel a vázlaton. Mindez egy picit karakteresebb arcot kölcsönöz az Amaroknak, bár a konkurenciához képest így is elég visszafogott az összhatás.

Valamivel több a változás belül: lecserélik a műszerfalat, amelyen magasabbra kerül az érintőképernyő, és kerek helyett szögletes szellőzőnyílásokat alkalmaznak. Itt is előkerül az autószerű jelző – ez a haszonjármű-gyártók világában bevett reklámszöveg-fordulat – de nincs kétségünk felőle, hogy az egyszerű változatokba továbbra is látványosan fröccsöntött műszerfalat építenek majd, legfeljebb a formák hajaznak majd jobban azokra, amelyekkel az új Tiguanban is találkozunk. Bár a műszaki részletekről egyelőre nem árultak el semmi biztosat, valószínű, hogy az eddigi gyakorlatnál maradva a felújított modell is csak kétliteres TDI motorokkal készül majd, többféle teljesítménnyel.

A felújított Amarok várhatóan néhány héten belül bemutatkozik, a forgalmazását pedig az év második felében kezdik.

Egy igazi terepjáróról beszélünk, mely még nincs a renteasy.hu kínálatában.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2016.04.22. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép