Járműbérlés egyszerűen

Forradalmi városi kisautót mutatott be a Shell

A Shell bemutatta városi koncepcióautóját, aminek gyártásával csökkenhetne a nyersanyag-felhasználás a közúti közlekedésben

A háromszemélyes autó kézzelfogható bizonyítéka az energiahatékonyság terén tett erőfeszítéseknek, amit a jelenlegi csúcstechnológia segítségével tudtak elérni, amelynek során a közös tervezési folyamaton keresztül, együtt készül a jármű szerkezete, a motor dizájnja valamint a kenőanyagok.

A független tesztelés és a szigorú életciklus-elemzés bebizonyította, hogy a Shell koncepcióautója 34%-kal kevesebb elsődleges energiát használ az egész életciklus során, mint egy átlagos nagy-britanniai városi autó. A Shell koncepcióautó megépítéséhez és működéséhez – egy átlagos, kisméretű családi autóval összehasonlítva – feleannyi összenergia szükséges, egy átlagos brit sportautóhoz viszonyítva pedig 69%-kal kevesebb.

A Shell koncepcióautója a Gordon Murray által megálmodott és 2010-ben gyártott T.25-ös autó teljes újragondolása, amelyhez – a minél jobb energiahatékonyság érdekében – a Shell fejlesztette ki a prototípus olajat. Az új autót a világ vezető jármű, motor-, és kenőanyag-tervezői közösen fejlesztették, hogy mindhárom összetevő optimálisan működjön együtt. Ez a fajta hozzáállás egy olyan holisztikus megközelítést kíván az energiacsökkentés tekintetében, ami egyaránt nagy figyelmet szentel az alapanyag kiválasztásnak, az energiahatékonyságnak és a jármű áramvonalasságának; és ami emellett a korszerű motortervezéssel és motorolaj összetétellel növeli az energiahatékonyságot annak érdekében, hogy mindez csökkentse az életciklus összenergia-fogyasztását.

A bérautózásban is szeretnénk kipróbálni ezt a cuki kis autót.


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2016.04.22. / Forrás: autoblog.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-43Handmade by: AppublicLap tetejéreOldaltérkép