Járműbérlés egyszerűen

Több tucat autós bukott meg a szupertraffipaxok első két órájában

A rendőrség elégedett az eredménnyel

A rendőrség elégedett az eredménnyel. Szerintük a Véda segítségével lefülelt szabálysértők kis száma arra utal, hogy az új fixtelepítésű traffipaxok beváltották a hozzájuk fűzött reményeket, a kamerák környékén az autósok betartják a szabályokat.

Megkezdte üzemszerű működését kedd reggel a Véda közúti intelligens kamerarendszer, az első két órában száznál kevesebb szabályszegés történt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kedd délelőtt egy solymári fix telepítésű komplex közlekedési ellenőrzési pont közelében.

Az első két órában kevesebb mint száz jogsértést dokumentált a 134 útszakaszon található 365 eszköz, az új fixtelepítésű traffipaxok "beváltották a hozzájuk fűzött reményeket". Már a tesztüzem tapasztalatai is azt mutatták, hogy kevés jogsértés történt, az eszközök környezetében jellemzően mindenki betartja a közlekedési szabályokat.

A napi áthaladások száma egyébként átlagosan egymillió .

Közölték: a keddi "éles" indulást több mint két év munka előzte meg. Az üzemszerű működés megkezdésének időpontját két héttel ezelőtt jelentették be, amikor már stabilan és megbízhatóan működött a rendszer valamennyi eleme.

A felmerülő jogsértések feldolgozását el tudja látni a rendőrség, mert az eszközök helyét jól megtervezték, és jól sikerült az ahhoz kapcsolódó kommunikáció is, így alacsony a jogsértések száma - közölték.

Figyeljék a renteasy.hu autós hírportált a hasznos információkért.

Reméljük segíthettünk!

Szerző: RentEasy Iroda / 2016.04.05. / Forrás: hvg.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép