Járműbérlés egyszerűen

Olcsó villanyautón dolgozik a Volkswagen

Elérhető árú elektromos autón dolgozik a Volkswagen.

A német óriás a Tesla Model 3-mal és a Chevrolet Bolttal versenyezne, de egyelőre csak kevés információt szivárogtattak készülő újdonságukról.

Annyit azonban már tudni, hogy a projektet az a Herbert Diess gondozza, aki nem mellesleg a Volkswagen személyautós részlegének vezetője. A cél pedig az, hogy az első igazán tömegtermelésben készülő – és így tömegmodellnek számító – villanyautót rakják össze a konszern berkein belül.

A költségek csökkentésének érdekében a következő generációs elektromos Golffal osztozik majd bizonyos alkatrészeken. Padlólemeze pedig az a Modular Electric Platform (MEB) lesz, amely a közelmúltban tanulmányként bemutatott Budd-e alapjait is adja. Formatervében természetesen alaposan elkülönül majd mind a Budd-e-tól, mind pedig a Golftól. Azt jelenleg még nem tudni, hogy szedán vagy ferdehátú lesz-e, és a műszaki részletek sem tisztázottak. A hatótáv az első találgatások szerint 300 kilométeres lehet.

Galéria

Szerző: Székely András / 2016.02.06. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép