Járműbérlés egyszerűen

Tolvaj Sztorik 1.- rész

Bérautós partnereink mondták!

Az autóbérléssel foglalkozó cégek folyamatos veszélynek vannak kitéve ,amiről nem szívesen beszélnek, mert befeketítik a hétköznapjaikat.

Ebben a sorozatban bérlési szokásokról, - megbízhatatlan ,illetve rossz ügyfelekről írunk, hogy bemutassuk mindenkinek azokat az embereket, akik országunk szégyenfoltjai.

A minap kaptunk egy levelet, melyben partnerünk ezt írta:

Ebben az esetben 3 napra béreltek autót (XY ), majd hosszabbítottak még 3 napot. Ez alatt az időszak alatt jött 2 parkolási bírság, egy behajtani tilos szabálysértés..majd a többi 6 db autópálya büntetés, miszerint matrica nélkül közlekedtek. 15 nap bérleti díj elmaradást halmoztak fel, ami miatt minden nap hívtuk őket. Mondták is ,hogy majd utalnak pénzt, de nem fizettek és az autót sem hozták vissza. Amikor azzal hívtam fel, hogy körözésre adjuk az autót, -érdekes módon- az éjszaka folyamán,lerakták az autót egy szalon elé, a kulcsot pedig leadták egy tőlünk nem messze eső  üzlethelyiségbe ,azzal a címszóval, hogy „Velünk meg van beszélve” és majd másnap reggel hozza be nekünk a kulcsot a bolti eladó!

Az autóval 8500 km-t mentek 21 nap alatt, üres tankkal került vissza és kritikán aluli állapotban!

Az ilyen autóbérlők miatt szigorítanak a bérbeadó cégek, és teszik ezt joggal, mert ebben az országban mindent megtehetnek az ilyen emberek. A járművek védelmében GPS Nyomkövető Rendszert használnak az autókölcsönzők, hogy nyomon kövessék a bérlők összes mozgását, és akár távolról is megálítsák a járművet, amit nem rendeltetés szerűen használ az ügyfél. Az a baj, hogy nehéz a kintlévőségeket behajtani rajtuk, mivel nincs egy bejelentett munkahelye, nincs a tulajdonában semmi az év világon egyiknek sem.

Ez csak egy apró story volt a sok finomság közül!

Hamarosan folytatjuk hasonló ínyencségekkel a korrekt emberek világából.

A renteasy.hu oldalra várunk hasonló sztorikat bárkitől aki került már hasonló szituációba.

Szerző: Székely András / 2016.01.25. / Forrás: renteasy.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép