Járműbérlés egyszerűen

Ilyen lesz az elektromos Mercedes

1000 lóerős elektromos autót épít.

Egy autóipari designer olyan terveket készített, hogy attól minden, az autókért rajongó embernek elakad a szava.

Az utóbbi években egyre nagyobb lendületet vett az elektromos autók piaca, a gyártók pedig már nemcsak potenciált, hanem a jövőt is az ilyen autókban látják. Ha a tendencia továbbra is ez lesz, hamarosan a szuperautók piacán is megjelenhetnek majd az áram hajtotta modellek – mint ahogy a Hennessey korábban már bejelentette, hogy 1000 lóerős elektromos autót épít.

A sportautók terén mindenesetre már van példa ilyesmire, ott van például rögtön az Audi R8 e-tron, az autóipari designer, Antonio Paglia pedig most a Mercedesnek készített egy igazán lélegzetelállító koncepciót. A renteasy.hu elhozza mindenkinek az elektromos autó kölcsönzési lehetőségeket. Keresd az oldalunkon a bérelhető elektromos autókat.

Első ránézésre a Mercedes-Benz Elk pont a határán mozog, hogy el tudjuk dönteni: egy utcai, vagy kizárólag versenypályára szánt autóval van-e dolgunk. A fényszórók természetesen LED-esek, a hűtőrács szénszálas, a kerekeket pedig úgy tervezte meg, hogy azoknak a lehető legkisebb legyen a légellenállásuk. A hátulja hasonló koncepció alapján készült, bár nagyban hasonlít a Lamborghini Venenóra.

Galéria

Szerző: Székely András / 2016.01.25. / Forrás: hvg.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép