Járműbérlés egyszerűen

Lesz nyolcadik Halálos Iramban!

Hiába gondolnánk, hogy ennyi sok folytatás után lassan elkopik a formátum, az autós-üldözős film hetedik része a digitálisan előállított Paul Walkerrel is elképesztő, 1,5 milliárd dolláros bevételt hozott.

Amit eddig tudni, az az, hogy Vin Diesel, Dwayne Johnson és Curt Russel biztosan szerepel majd a nyolcadik részben, a rendezést pedig F. Gary Grayre bízták. Az is elég valószínű, hogy a forgatás nagyobb részben New Yorkban és környékén zajlik majd, amivel Vin Diesel szerint visszatérnek a film-folyam gyökereihez, hisz az első Fast and Furious epizód alapötlete épp egy, a New York-i illegális utcai versenyekről szóló újságcikkből ered.

Hogy mit tudnak még kihozni a mára csontig rágott témából, azt nehéz elképzelni, de egyes feltételezések szerint a Kurt Russel figurája sokkal nagyobb szerepjez jut majd. Hajmeresztő autós üldözések viszont lesznek, nyilván ugyanúgy rengeteg felfelé váltással, mint eddig, hisz a Halálos Iramban-sorozat a kezdetektől ezekből él.

Reméljük, hogy a következő epizódhoz a renteasy.hu oldalról bérelnek autókat, mert nálunk minden autótipusból talál bérautót!

Szerző: Székely András / 2016.01.18. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép