Járműbérlés egyszerűen

Megjött a nyitott tetős csúcs MINI

Megérkezett a MINI John Cooper Works Cabrio, amely a vezetési élmény lehető legexkluzívabb módját kínálja.

A MINI JCW Cabrióban, akárcsak a Coupe modellben, a BMW-től származó 2 literes négyhengeres turbómotor dohog, 231 lóerővel (5200-6000 ford./perc) és 320 Nm nyomatékkal (1250-4800 ford./perc). A kocsi 6,6 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 100 km/órás tempóra, az opcionálisan elérhető hatsebességes Steptronic sport automataváltóval egytized másodperccel hamarabb (0,6 másodperccel jobb, mint az elődmodell hasonló értéke). Sőt mi több, az új erőforrás immáron 10 százalékkal energikusabbá is teszi az új MINI John Cooper Works Cabrio modellt elődjénél: 80-ról 120 km/órás sebességre 6,1 másodperc alatt gyorsul fel. A végsebesség 242 km/óra (automataváltóval 240 km/óra). A motor erényeit a komplett sportkipufogó-rendszer nyomatékosítja, amelyet elsősorban nyitott tetővel élvezhetnek a brit kisautógyártó ügyfelei.

A MINI modellpalettájának legújabb tagja a megnövelt karosszéria-méretek és a súlyosabb motor ellenére is könnyebb elődjénél, sőt mi több, az erőforrást automatikusan működtető Auto Start/Stop funkció immáron a Steptronic automataváltóval együtt is működtethető. Az alapfelszereltség részeként kínált MINI vezetési üzemmódok (MINI Driving Modes) közül a Green mód is kiválasztható, amely a lehető legnagyobb mértékben támogatja a hatékonyságra optimalizált vezetést.

A vérpezsdítő vezetési élmény érdekében a MINI legújabb modellgenerációjának képviselői az elsőkerék-hajtás, az alacsony súlypont, a rövid karosszéria-túlnyúlások, a széles nyomtáv és a merev felépítés MINI modellekre jellemző különleges egységén túl széleskörű futómű-technológiai fejlesztésen estek át. Az új JCW Cabrio mindezeken felül az alváz első és hátsó felén, a küszöbök mentén és a motortér alján specifikus merevítő elemeket is kapott.

Az új MINI John Cooper Works Cabrio már az alapfelszereltség részeként rendkívül feszes hangolású sport futóművet kínál, szimpla-ágyazású lengőkarra támaszkodó rugóstaggal kialakított első kerékfelfüggesztéssel és többkaros (multilink) hátsó kerékfelfüggesztéssel. Az első és a hátsó tengely cső alakú stabilizátorai, a hidraulikus csillapítású motortartók, az innovatív tengelycsapágyak és a lengéscsillapítókat függetlenítő tartócsapágyazás mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a kocsi minden vezetési szituációban megőrizze precíz vezethetőségét. A 4-dugattyús nyergekkel szerelt fékrendszer a Brembótól származik. A MINI alatt alapesetben 17 colos könnyűfém felnik forognak, de plusz pénzért rendelhető 18-as szett is.

Galéria

Szerző: Székely András / 2016.01.15. / Forrás: autoblog.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép