Járműbérlés egyszerűen

Akár Lamborghini Huracánt is adnak ház vásárlása mellé.

Eddig is sok kiváltság járt az Egyesült Arab Emírségek városát lakóinak, azonban legutóbb egy helyi ingatlanértékesítő iroda kitalálta, hogy bizonyos házak megvásárlásakor vevőjük egy autóval is gazdagodik.

Visszautasíthatatlan ajánlattal várja leendő ügyfeleit a Damac Properties ingatlaniroda Dubaiban.

Ha valaki januárban rajtuk keresztül vásárol házat vagy lakást, akár egy autót is kaphat újdonsült ingatlanja mellé. Ehhez csupán egy-két feltételt kell teljesíteni. Például minimum 692 ezer dirham, vagyis átszámolva nagyjából 55 millió forint felett kell pénzt költeni.

Természetesen a Huracán nem a legolcsóbb ingatlanhoz jár, hanem a legelegánsabb környéken vásárolt luxusvillák mellé. Azért a kisebb pénzzel rendelkezők sem járnak rosszul, nekik olyan négykerekűek járnak, mint a BMW 730i vagy az X6 xDrive35i. Az autók átvételéhez a vételár minimum 20%-át kell prezentálnia a vevőnek az iroda felé.

Dubaiban egyébként már nem ez az első alkalom, hogy bizonyos ingatlan vásárlása mellé autó jár – két éve Lamborghini Aventador Roadster járt a legértékesebb házak vásárlóinak.

 

Eddig is sok kiváltság járt az Egyesült Arab Emírségek városát lakóinak, azonban legutóbb egy helyi ingatlanértékesítő iroda kitalálta, hogy bizonyos házak megvásárlásakor vevőjük egy autóval is gazdagodik. Remélhetőleg hamarosan a renteasy.hu kínálatában is megtalálja a lmborghini bérautót.


Szerző: Székely András / 2016.01.10. / Forrás: autoblog.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép