Járműbérlés egyszerűen

Bemutatjuk az új Skoda Superb Combit 4×4.-et

Megmutatjuk az új Skoda előnyeit.

Legyen szó politikusról vagy vállalatvezetőről, kicsit furcsa, hogy takarékosságról meg hatékonyságról papol, miközben egy Q7-esben feszít. Az saját életemből véve a példát, egy Németországból érkezett válságmenedzser adta elő, hogy még mielőtt elkezdett volna bármi munkát, megvette a létező legdrágább Octaviát, és csak utána jöhetett az emberek kirugdalása. Nem mintha ez bármit számított volna a népszerűségében, de a céges kultúra miatt nem lehetett egy ugyanannyiba kerülő Audiban, de még Volkswagenben sem dölyfösködni.

Ezt az iskolát viszi tökélyre a Superb, amely még nagyobb, a kombi meg még kombibb, a 280 lóerős TSI motor pedig tán a legerősebb, amit valaha Škodába szereltek. Még a korábbi 3,6-os V6-osnál is erősebb 20 lóval, azaz 280 lovas, csakis összkerékhajtással adják, gondolom, amúgy állandóan füstölne az első kerék, amikor a 675 kilónyi maximális terhével meg kéne indulnia.

Az életben még sokkolóbb a Superb mérete. Már két generációval korábban is hatalmas volt a hátsó lábtere, de ennek akkora, hogy bármelyik kínai párttitkát megnyalja a tíz ujját. Ott valamiért szeretik ezt a hatalmas lábteret, mivel a párturaknál és az állami cégek vezéreinél amúgy is sofőr vezet, kész szerencse, hogy mi is megkapjuk ezt Európában. Az ilyen limók nélkülözhetetlen tartozéka az utasülés állítógombja olyan helyen, hogy a hátsó sorból is el lehessen érni, nincs ez máshogy a Superbben sem.

Béreljen Skoda Superbet a renteasy.hu oldalon keresztül.


Galéria

Szerző: Székely András / 2016.01.05. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép